pic

AutoConcept

Vi er en forsikringsformidler, som er godkendt af Finansinspektionen (FI), og vi følger de love og regler, der gælder for at handle med forsikringer.

20 års erfaring inden for køretøjsforsikring og skadestyring, evnen til at skræddersy forsikring hos globale forsikringsselskaber og stærke partnere gør os til markedets største alternativ. Vores produkter er udviklet i henhold til køretøjsejerens behov og giver derfor den bedste dækning.


pic

Codan

Vi samarbejder også med Codan, hvor vi kan tilbyde en billig bilforsikring igennem, som dækker alt det du har brug for.
Kontakt os gerne for spørgsmål eller interesse.
Forsikring fra 280,- om måneden.


pic

CarGarantie

Det er en tillidssag at købe en bil. Din forhandler går ikke på kompromis og har professionelt klargjort din bil. På trods af omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation. For at undgå at uventede reparationsomkostninger slår bunden ud af dit budget, har vi et tilbud til dig: Med CarGarantie er du beskyttet mod de værste økonomiske overraskelser.


pic

Topdanmark

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Topdanmark og tilbyde vores kunder en omfattende forsikringsdækning til deres køretøj. Med Topdanmark kan vores kunder føle sig trygge og sikre på vejene, og det er vigtigt for os som bilforhandler at kunne tilbyde denne ekstra tryghed.