Hos Donica Biler har vi en passion for at finde den helt rette bil, til vores kunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af både nye og brugte biler, så der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse når de forlader os, og vi tilbyder derfor også at finde det perfekte bilmatch, selv hvis vi ikke har den stående i huset når du kommer forbi.

Med det mener vi, hvis du har en drøm om at køre en bestemt bil, men denne model ikke er tilgængelig hos os, vil vi gøre vores bedste for at finde den til dig.

Kommer du langvejsfra, tilbyder vi endda at vi kan levere den hos dig – så længe det er indenfor de danske grænser.

Vi er stolte af vores professionelle og erfarne team, der altid er klar til at hjælpe vores kunder med at finde den rette bil til deres behov. Vi tilbyder også forskellige finansieringsmuligheder, så du kan købe din drømmebil på en måde, der passer til din økonomi.

Selvom vi har en stor passion indenfor biler, er vi klar over at dette ikke altid er tilfældet hos vores kunder. En bil er en bil, og den skal kunne køre – dette garanterer vi, og der følger derfor også bilgaranti med i købet.

Samarbejdspartnere

Vi sætter også en stor ære i at have et godt samarbejde med alle vores samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste priser og den bedste service.

Læs mere her

Medlem af DBFU & Dansk Bilbrancheråd

Som medlem af Dbfu (Dansk Bilforhandler Union) og Dansk Bilbrancheråd er vi forpligtet til at overholde de højeste standarder for kundeservice og faglig ekspertise. Vi er stolte af at være en del af det danske bilmarked og ser frem til at fortsætte med at hjælpe vores kunder med at finde deres drømmebil i mange år fremover.